İSTANBUL / TUZLA - Oruç Reis İlkokulu

Oruç Reis İlkokulu

AYDINLI MH. TOKİ 3. ETAP KONUTLARI ERDEMLİ SK. NO3 TUZLA/İSTANBUL
Vizyon
Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek;öğrenme için her türlü fırsatı vererek ;öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetleri istikametinde yetişmelerini, hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını sağlayarak; ailesinin ve toplumun sağlığı ile çevreyi korumak için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak, tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan mutlu, çevreci bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz... öğrenciyi toplum içindeki rollerini yapan , başkaları ile iyi ilişkiler kuran,iş birliği içinde çalışabilen, biyolojik, psikolojik, sosyal ve kültürel yönleriyle bir bütün olarak çevresine uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek için varız. Biz...öğrencilerimizin bir bütün olarak zihinsel, duygusal, bedensel potansiyellerini tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen; milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan; diline kültürüne, bayrağına, vatanına değer vermeyi ve bunları korumayı ilke edinen demokratik, çağdaş, laik eğitim hizmetleri sunmak için varız.
Başarılar
Öğretim Şekli :NORMAL (TEKLİ)
09:00- 14:20 (İLKOKUL) 09:00-15:10 (İHO)
Doğalgaz
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
İNGİLİZCE
Tuzla Merkezden Aydınlı Toki Dolmuşları ile ulaşılabilir.
Okulumuza hizmet veren servisler vardır.
8 km
Diğer Hususlar
OKULUMUZDA DÜZENLİ OLARAK; KİTAP OKUMA, MENDİL KAPMACA, RESİM,HADİS EZBERLEME, AFİŞ VE SPORTİF YARIŞMALAR YAPILMAKTADIR.