Okulumuz Hakkında

AYDINLI MH. TOKİ 3. ETAP KONUTLARI ERDEMLİ SK. NO3 TUZLA/İSTANBUL
 Fotoğrafı

VİZYON

Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek;öğrenme için her türlü fırsatı vererek ;öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetleri istikametinde yetişmelerini, hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını sağlayarak; ailesinin ve toplumun sağlığı ile çevreyi korumak için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak, tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan mutlu, çevreci bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz... öğrenciyi toplum içindeki rollerini yapan , başkaları ile iyi ilişkiler kuran,iş birliği içinde çalışabilen, biyolojik, psikolojik, sosyal ve kültürel yönleriyle bir bütün olarak çevresine uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek için varız. Biz...öğrencilerimizin bir bütün olarak zihinsel, duygusal, bedensel potansiyellerini tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen; milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan; diline kültürüne, bayrağına, vatanına değer vermeyi ve bunları korumayı ilke edinen demokratik, çağdaş, laik eğitim hizmetleri sunmak için varız.

BAŞARILAR

Öğretmen

Rehber Öğretmen

Atölye-İşlik

Fen Laboratuarı

BT Sınıfı

Derslik

Müzik Sınıfı

Resim Sınıfı

Hazırlık Sınıfı

Misafirhane

Bahçe

Kantin

Revir

Öğretim Şekli

NORMAL (TEKLİ)

Ders Başlama ve Bitiş

09:00- 14:20 (İLKOKUL) 09:00-15:10 (İHO)

YABANCIDIL

İNGİLİZCE

Isınma Şekli

Doğalgaz

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Okulumuza hizmet veren servisler vardır.

ADSL (16 Mbit ve üzeri)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

5 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

YKS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi

Sportif Etkinlikler

SOSYAL ETKİNLİKLER KAPSAMINDA GELENEKSEL OLARAK OKUL GENELİNDE YIL İÇİNDE 2 DEFA SATRANÇ, ZEKA OYUNLARI, KİTAP OKUMA, RESİM, 1 DEFA DA FUTBOL, BASKETBOL (SAYI ATMA), MENDİL KAPMACA, ŞARKI SÖYLEME, HADİS EZBERLEME YARIŞMALARI YAPILMAKTADIR.

Diğer Hususlar

OKULUMUZDA DÜZENLİ OLARAK; KİTAP OKUMA, MENDİL KAPMACA, RESİM,HADİS EZBERLEME, AFİŞ VE SPORTİF YARIŞMALAR YAPILMAKTADIR.